Nieuwe linkpagina

Wanneer u een nieuwe startpagina wilt samenstellen kunt u een keuze maken uit verschillende mogelijkheden. U kunt in eerste instantie een bestaande website gebruiken om uw nieuwe startpagina op samen te stellen. Er zullen in veel gevallen geen kosten gerekend worden voor het samenstellen van een eigen startpagina. De eigenaren van de startpagina website hebben ook voordeel bij uw nieuwe startpagina. Google vindt het fijn wanneer er regelmatig nieuwe content op een website verschijnt. In ruil daarvoor zal uw website sneller gevonden worden via Google.

Bij veel websites kunt u een gebruikersaccount registreren, waarmee u vervolgens een nieuwe startpagina kunt samenstellen. Het vinden van het formulier voor account aanmaken is meestal niet lastig. In het menu bovenaan op de startpagina website is er vaak een link naar het betreffende formulier. Of op de homepage staat bijvoorbeeld een link naar het formulier. Bij het verkeerd invullen van het formulier zal er een melding verschijnen en kunt u de ingevulde gegevens aanpassen. Bang zijn om iets verkeerd in te vullen, is dus nergens voor nodig.

In het artikel Een nieuwe website maken vindt u meer informatie over een eigen startpagina samenstellen. De pagina bevat een beschrijving van de stappen die nodig zijn voor de aanmelding. Echter is het niet zo lastig: u heeft alleen een werkend e-mailadres nodig. Naar het door u opgegeven e-mailadres wordt door sommige startpagina websites een bevestigingslink gestuurd waarop u dient te klikken om verder te kunnen.

Als u bereid bent een startpagina script in gebruik te nemen kunt u ook zelf een startpagina website beginnen. Van belang hiervoor is dat u een webhosting pakket en een domeinnaam heeft. Omdat u dan ook gemakkelijk links kunt verkopen op uw site, is dit een vrij aantrekkelijk alternatief. Bezoekers krijgen namelijk de mogelijkheid om te kiezen voor een gegarandeerde plaatsing. De link wordt vaak door het script automatisch toegevoegd. Op deze wijze kunt u online extra inkomsten genereren bovenop het inkomen dat u momenteel al heeft.
Free Web Hosting