FBME bank problemen

Het is een lastige tijd voor de Federal Bank of Middle East (Tanzania, Cyprus). Al enige tijd staat de FBME onder bewind. Bepaalde activiteiten zijn gestaakt. Ook zijn er onderdelen van het bedrijf gesloten. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Dubieuze klanten zoals terroristische en criminele groeperingen. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

Steeds meer klanten willen dan ook hun spaargeld die bij FBME Bank staat opnemen. Het is de vraag hoe lang FBME Bank kan blijven voortbestaan als er straks geen inkomsten meer zijn. Daar komt bij dat de klantenservice geen goede hulp biedt.

Op de website FBME administrator rules out loyalty scheme payment before court ruling kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting