Een moderne advertentie site runnen

Met een eigen advertentiewebsite kan een extra inkomen gegenereerd worden. Met behulp van een reeds bestaand script kunt u snel met uw eigen marktplaats aan de slag. Via de website van de ontwikkelaar van een advertentie script is zo een script direct online aan te schaffen. Meer informatie kunt u krijgen via de pagina eigen marktplaats beginnen. Zo wordt het ook voor u eenvoudig om een eigen advertentie website in elkaar te zetten.

Het is daarbij per categorie mogelijk om de meta gegevens voor de zoekmachines in te vullen. U kunt zo een goede positie halen voor de verschillende categorieën die uw marktplaats website rijk is. Ook het overzicht van advertenties kunt u heel eenvoudig inrichten. Tussen de advertenties door kunt u zo banners plaatsen.

Men kan navigeren naar al bekeken advertenties via een blokje waarin de laatst bekeken advertenties worden vermeld. Verder is het ook het zoeken op de marktplaats website uiterst eenvoudig te doen voor de bezoekers. Adverteerders kunnen zich via het registratieformulier registreren op de website. Zodra het aanmeldformulier is ingevuld, wordt een nieuw account aangemaakt voor de nieuwe adverteerder. Er kan met behulp van dit gebruikersaccount eenvoudig een nieuwe advertentie aan de marktplaats website worden toegevoegd.

U kunt ontwikkeltijd besparen met het aanschaffen van een reeds bestaand script. Verder zal een kant en klaar script goedkoper zijn dan het inhuren van een programmeur voor het maken van een script. Omdat het script in de programmeertaal PHP is ontwikkeld, is het vrij eenvoudig uit te breiden met extra functies.
Free Web Hosting