Wil je een eigen advertentiesite bouwen?

Sommige scripts bevatten allerlei mogelijkheden. De topadvertentie geeft daarbij mogelijkheden voor inkomsten. Men kan dan voor een vast bedrag een bepaald aantal dagen bovenaan staan met de advertentie. Uit welke opties een adverteerder kan kiezen, is door u volledig te bepalen.

Een script waarbij dit goed kan kunt u via Een responsive advertentie site maken vinden. Het script is ontwikkeld met PHP. Verder dient u op uw webhosting een database aan te maken. Ook met weinig kennis van de techniek zult u waarschijnlijk geen problemen ondervinden tijdens het werken met het script. U kunt tijdens het installeren een beheerdersaccount aanmaken, die u later gebruikt voor het beheer van de website.

Dit beheerdersaccount kan worden gebruikt om de website instellingen te wijzigen. Het aantal foto’s dat maximaal bij een advertentie mag worden geplaatst, kunt u zo wijzigen. Heeft u weinig schijfruimte, dan kunt u het aantal foto’s beperken.

Het script ondersteunt diverse betaalproviders. Zo worden de betaalgateways TargetPay en Mollie ondersteund. U mag zelf kiezen welke betaalprovider u gebruikt.Welke betaal gateway u uiteindelijk gaat gebruiken, mag u zelf bepalen. Betalen via deze betaalgateways is voor Nederlandse en Belgische klanten heel eenvoudig.

Het script bevat ook functies voor bieden op advertenties. Bij het plaatsen van een advertentie, kiest de adverteerder zelf of bieden is toegestaan. De adverteerder wordt per e-mail van ieder bod op de hoogte gesteld. De hoogste biedingen worden bij advertenties weergegeven. Via een druk op de knop kan een adverteerder reageren op een interessant bod. Men heeft de mogelijkheid om een bod weer in te trekken. Zowel degene die het bod heeft uitgebracht als de adverteerder kunnen het bod verwijderen.
Free Web Hosting