Professioneel je advertentie website bouwen

Wilt u een advertentie website maken, maar heeft u geen enkele kennis van programmeren? Er is een oplossing voor dit probleem. Een betaalbare optie is het aanschaffen van een al bestaand script voor het bouwen van een advertentie website. Het artikel advertentie script bevat daarover informatie. U kunt op die pagina een verwijzing vinden naar een modern marktplaats script.

Rubrieken kunnen als betaalde rubrieken worden ingesteld. Daarbij is de prijs per afzonderlijke rubriek eenvoudig te wijzigen. De nieuwe prijs wordt direct gehanteerd nadat u de prijs heeft aangepast. U hoeft niets te doen om de nieuwe prijs nog extra te activeren.

Het script laat bij elke advertentie een aantal formulieren zien aan de bezoeker. Zo is er een formulier voor reageren op een advertentie. Daarbij dienen niet-ingelogde gebruikers hun e-mailadres te valideren, zodat spam versturen lastiger is. Een advertentie kan worden gemeld bij de beheerder. Het is zo eenvoudig mogelijk om bijvoorbeeld een klacht in te dienen.

Het kan zijn dat u graag een banner op uw website plaatst. Het advertentie script kan u hierbij ondersteunen. Op een aantal locaties op uw website kan een banner worden toegevoegd. De banners kunnen worden gebruikt om producten van uzelf te promoten. Een affiliate banner plaatsen is ook een mogelijkheid.

Het menu van uw advertentie website is gemakkelijk te veranderen. Ook het footer menu is gemakkelijk in de beheeromgeving te veranderen. Ditzelfde geldt voor de aanwezige categorieën op uw marktplaats website. Zoals u begrijpt kunt u de website helemaal naar uw eigen stijl inrichten.
Free Web Hosting