Nieuwe linkpagina

Wilt u zelf een startpagina website maken? Een eigen startpagina website beginnen is niet zo lastig. Wat ervoor nodig is, is een startpagina script. De installatie van het script op uw webruimte hoeft niet lastig te zijn. Zelf installeren is ook prima te doen. Meestal is er documentatie voor beschikbaar.

Met uw account heeft u de rechten om de website volledig te veranderen. Indien gewenst dan kan een bezoeker zich aanmelden voor het beheer van een eigen startpagina. Een nieuwe startpagina kan gemakkelijk worden aangemaakt met een account op de website. De stijl en kleuren van de afzonderlijke startpagina’s zijn heel gemakkelijk te wijzigen. Neem Startpagina script door al u meer zou willen weten over een dergelijk PHP script. Via de link op die website schaft u een betaalbaar startpaginascript aan. Het gaat om een script dat gemakkelijk is in het gebruik.

Een installatie script maakt uw startpagina website helemaal gebruiksklaar. Na het overzetten van de bronbestanden van het script naar uw webruimte, start u het script. Deze voert vervolgens de belangrijkste taken voor de installatie uit. Er kan een uniek subdomein aan een nieuwe dochterpagina gekoppeld worden. De startpagina komt tevoorschijn wanneer men met de browser dat specifieke subdomein bezoekt. Aan alle startpagina’s is een uniek subdomein gekoppeld.
Free Web Hosting