Een eigen advertentie website bouwen

Bent u van plan om een advertentie website te starten? Het beginnen en onderhouden van uw eigen marktplaats site hoeft niet veel tijd te kosten? Extra geld is vrij eenvoudig met uw eigen marktplaats site te verdienen. Diverse aanvullende opties zijn bij een eigen advertentie aan te bieden. Tevens kunt u via bannerplaatsing een winstgevende marktplaats website bouwen. Iemand kan zich eenvoudig aanmelden als adverteerder. Het is voor een adverteerder mogelijk om 1 of meer advertenties aan de website toe te voegen. Aan een advertentie kan heel eenvoudig een website link toegevoegd worden. Voor het weergeven van een telefoonnummer kunt u zelfs een geldbedrag vragen.

U kunt een eigen advertentie website vrij eenvoudig runnen via een stuk CMS software. Over dat script is meer te lezen op de pagina Wilt u een eigen advertentie site maken?. Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. In deze feed komen producten van een andere partij voor.

Een pluspunt van dit script is dat het meeste programmeerwerk al voor u is gedaan. Met het bouwen van uw marktplaats website kan vandaag al gestart worden. Het is helemaal niet nodig om een geheel nieuw script te laten ontwikkelen en te wachten tot dit script gereed is. Met een generiek script kunt u vandaag nog een eigen marktplaats in de lucht hebben.
Free Web Hosting