Uw website beginnen

De kans dat u per ongeluk bestanden op de server aanpast, wordt kleiner wanneer u een CMS pakket gebruikt. Content kan in veel gevallen als platte tekst worden ingevoerd. Het CMS pakket zal zelf de vertaalslag naar de juiste lay-out maken.

Een CMS pakket neemt de moeilijke kant van het website maken voor u uit handen. Content zal worden opgeslagen in een database, waar u zonder CMS pakket voor iedere pagina een HTML bestand zou moeten aanmaken. Een voordeel hiervan is dat u slechts op een enkele plek uw aanpassingen doet. Via het controlepaneel kunt u dit doen.

Zou u willen weten wat andere redenen zijn om te kiezen voor een CMS pakket? Het artikel Beste CMS systeem is goed te doen wanneer u op zoek bent naar nieuwe informatie rondom CMS software. Er zit in veel gevallen een installer script bij die u ondersteunt bij de installatie. U hoeft zo geen bestanden aan te passen.

U hoeft dus niet steeds op zoek te gaan naar de juiste bestanden. Maar vanzelfsprekend moet u wel uw weg vinden in het beheerdersgedeelte. Men streeft meestal naar een logische indeling van de verschillende schermen in het beheergedeelte.
Free Web Hosting