Nieuwe PHP startpagina website maken

Het is behoorlijk simpel om een eigen startpagina website te maken met speciale software. Een dergelijk script is een startpaginascript. Gebruikt u een dergelijk script, dan is er nauwelijks verstand van de techniek nodig aan uw kant. Het zelf bouwen van een startpagina website is zo voor iedereen goed te doen. Op een eenvoudige manier voegt u een widget toe aan uw startpagina. U kunt bijvoorbeeld het laatste nieuws tonen op uw startpagina. Andere websites worden beter gevonden met behulp van startpagina links.

Raadpleeg Startpagina script op het moment dat een dergelijk script u wel handig lijkt. Omdat u links kunt verkopen via uw website kunt u de kosten snel terugverdienen. Per link categorie kunt u afzonderlijk de kleuren instellen. Een categorie plaatst u simpel op uw dochterpagina. Het is mogelijk voor bezoekers om zich te registreren op uw website. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. De bezoeker kan bovendien een titel en een omschrijving opgeven.

U kunt diverse widgets plaatsen op uw dochterpagina’s. Op deze verstandige kan het meest recente nieuws worden getoond. Van iedere website waarvan u een feed kent kunt u de feed tonen.
Free Web Hosting