Wil je een marktplaats runnen?

Bezoekers kunnen via een formulier reageren op een advertentie. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script. Dit maakt het beginnen van een eigen marktplaats voor iedereen toegankelijk. Een advertentie website kunt u met gebruik van een handig PHP script vrij eenvoudig in elkaar zetten.

U kunt rubrieken zo instellen dat een adverteerder voor het plaatsen van een advertentie in de betreffende rubriek moet betalen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld contactadvertenties. Bedrijven hebben geld over voor het plaatsen van advertenties op een goede marktplaats website. Daarbij kunt u ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Voor een bepaalde periode staan adverteerders dan bovenaan het overzicht. Op advertentie script staat een link waar een script met deze functionaliteiten te vinden is.

Als u dat wilt dan kunt u het script na een instelbaar aantal dagen een e-mail laten sturen naar de adverteerder, waarin wordt aangeboden om een advertentie weer bovenaan te plaatsen. Gedurende het installeren maakt het script een beheerdersaccount aan. Er is geen kennis meer nodig van de opmaaktaal HTML. Er worden over de gehele website spam controles uitgevoerd door het advertentie script.

Het is mogelijk om met behulp van dit account in te loggen op de beheeromgeving en wijzigingen aan de website door te voeren. Het is ook niet per se nodig om iets te weten over websites maken om via de beheeromgeving aanpassingen te doen aan uw marktplaats website. Koopt u een bestaand script, dan hoeft u zelf geen programmeerwerk meer te doen. Ook hoeft u niet meer zelf een programmeur in te schakelen om het programmeerwerk te doen. Het is dus niet meer nodig om zelf PHP te leren.
Free Web Hosting