Start eenvoudig een webwinkel

U kunt met behulp van een webshop heel eenvoudig online uw producten verkopen. U kunt uw klanten online eenvoudig op een simpele wijze laten betalen. U stuurt aan hand van een besteloverzicht die u per e-mail verstuurd, de spullen op naar de klant. De spullen worden aan de hand van een bestellijst opgestuurd die u per e-mail als verkoper zult ontvangen.

In de online webwinkel zijn verschillende talen in te stellen. Zowel Nederlands als Engels kunnen als voertaal worden ingesteld. Daarbij is het PHP script aan te passen. Voor enkele tientjes heeft u het script al in huis. Er is een vrij grote kans dat u een webwinkel wilt beginnen, wanneer u dit artikel aan het lezen bent.

Het is niet lastig om een eigen webwinkel te realiseren, compleet naar uw smaak ingericht. Een webwinkel is te realiseren via het script die u kunt vinden via de pagina php webshop. Een webshop is eenvoudig te runnen met het PHP script dat via de betreffende pagina te vinden is. U kunt met behulp van een webshop heel eenvoudig online uw producten verkopen. Online kan op een gemakkelijke wijze een betaling worden verricht door een klant. Aan de hand van de bestelling wordt een overzicht naar u per e-mail opgestuurd. U zult als verkoper een e-mail ontvangen waarin een lijst met de bestelling opgenomen staat.

U kunt de webshop in meerdere talen draaien. Engels en Nederlands zijn als hoofdtaal in te stellen via de beheeromgeving. Tevens is het mogelijk om het webshop script zelf aan te passen. Zo kan er ook wanneer u weinig ervaring ermee heeft uw eigen webshop beginnen. Mogelijk zou u ook graag uw eigen webwinkel beginnen. Het zelf opstarten van een webwinkel is niet heel lastig te doen. Met dit eenvoudig te gebruiken PHP script kunt u een webshop runnen. U kunt met het grootste gedeelte van de webhosting pakketten PHP scripts gebruiken.
Free Web Hosting