Beheer van uw linkpagina

U kunt verschillende drijfveren hebben voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Er is een mogelijkheid dat een bepaalde hobby u ertoe aanzet. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

Het kiezen van een goede startpagina website voor het aanmaken van uw dochterpagina is een eerste stap. Verder zult u zich moeten beramen op een naam voor het subdomein waarmee uw startpagina te bereiken zal zijn. Na het aanmelden zult u in veel gevallen uw e-mailadres moeten bevestigen. Zorg dus dat u het correcte e-mailadres invult in het aanmeldformulier.

Voordat u een link kunt toevoegen, zult u een rubriek moeten aanmaken op uw nieuwe startpagina. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Startpaginascript inloggen uitloggen door te nemen. Het artikel biedt een goed startpunt voor het aanmaken van uw eigen startpagina. Het is niet zo heel ingewikkeld om uw eigen startpagina aan te maken.

Het aanmaken van een eigen startpagina is bij de meeste websites gratis. Wel wordt er bij sommige startpagina sites een bepaald aantal links op uw startpagina als voorwaarde gesteld. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting