Website tool

Wilt u verkopen met behulp van uw website, dan biedt het CMS systeem daarvoor mogelijkheden. U kunt het zo instellen dat naast de bestelling daarbij de betaling online verloopt. Nadat de klant heeft betaald, krijgt hij direct toegang tot de downloadbare onderdelen van een product. Van uw kant wordt alleen verwacht dat u de betaalkoppeling goedzet. Via de e-mail ontvangt de koper een bevestiging met een eventuele download link. De inhoud van deze e-mail kunt u enigszins naar eigen inzicht wijzigen. Dat is ook met veel andere teksten op uw website mogelijk. Het is mogelijk om het CMS systeem eerst te zien voordat u het koopt.

Uw zakelijke website kan met behulp van een tool worden samengesteld. Zo een tool wordt een content management systeem genoemd. Meer over een goede website beheer tool vindt u op CMS programma. Het systeem kan direct na de koop worden geïnstalleerd.

Maakt u een zakelijke website met het CMS programma, dan kunt u gemakkelijk een klantenoverzicht op uw website toevoegen. Een klant in het overzicht plaatsen, doet u middels de beheeromgeving. Ontstaat de behoefte om het klantenoverzicht te veranderen na enige tijd? Of wilt u een klant liever niet meer tonen in het overzicht? Een klant uit het systeem halen is erg eenvoudig.

Indien u dat wenst dan kunt u gebruik maken van automatische updates. Regelmatig zal er dan aan de server van de ontwikkelaar worden gevraagd of er een nieuwe versie beschikbaar is. Het CMS pakket zal een nieuwe versie automatisch installeren indien u automatische updates ingeschakeld heeft. Over updaten hoeft u zich zo zelf niet te bekommeren. De mogelijkheid om producten en diensten middels uw site aan te bieden wordt geboden door hetCMS programma. Ook krijgt u de mogelijkheid om online betalingen te ontvangen. Downloadbare producten kunnen na de betaling meteen worden gedownload. De inhoud en de titel van de e-mail die de koper ontvangt, kunt u met behulp van het beheeromgeving wijzigen.
Free Web Hosting