Wil je een eigen advertentiewebsite runnen?

Met het juiste PHP script kunt u makkelijk een eigen advertentie website runnen. Via het artikel marktplaats cms kunt u op het spoor komen van een tool waarmee zo een website uit te bouwen is. Via die pagina is het script tevens aan te passen, met behulp van een speciale link. U kunt worden ondersteund bij de installatie en het gebruik van het script, wanneer u daar behoefte aan heeft. Op uw website is het voor mensen eenvoudig om een eigen account te creëren. Iemand die zich heeft aangemeld als adverteerder, kan gemakkelijk 1 of meer advertenties op uw website plaatsen. Aan een advertentie kan heel eenvoudig een website link toegevoegd worden. Er is zelfs geld te verdienen met de optie voor het tonen van een telefoonnummer.

De pagina is nuttig wanneer u een advertentie website wilt ontwikkelen. U kunt op de genoemde pagina een link vinden waarmee de website van de ontwikkelaar van dat script te vinden. Via die website is het script gemakkelijk aan te schaffen. De betaling is direct te verrichten via de website. De benodigde files zijn direct van de website op te halen. U kunt ook producten van derden via uw website aanbieden door middel van affiliate marketing. U kunt affiliate feeds inladen in verschillende formaten. Via een ingelezen feed is het heel makkelijk om geld te verdienen aan de producten van andere partijen.

U kunt op verschillende manieren extra inkomen genereren met uw eigen advertentie website. Extra inkomen kunt u verdienen met het plaatsen van banners op verschillende plekken op uw website. Wanneer een advertentie geplaatst wordt, kunt u tevens geld verdienen door betaalde rubrieken aan te maken.
Free Web Hosting