Meer geld met een affiliate internetwinkel

Een affiliate marketing webwinkel geeft u de mogelijkheid om online inkomen te generen via de promotie van producten die anderen aanbieden. Bent u over bepaalde producten positief? De uiteindelijke verkoper stuurt bestelde producten op naar de eindklant. Het bijhouden van een voorraad is zodoende niet nodig. Wordt via uw verwijzing een verkoop gerealiseerd, dan krijgt u daarvoor een vergoeding. Over het maken van een affiliate webwinkel kunt u op affiliate marketing beginnen meer lezen.

Soms worden advertentiesites gebruikt om affiliate producten te plaatsen. Indien u binnen uw marktplaats website productfeeds van affiliate netwerken kunt aanbieden is dat een fluitje van een cent. Mist uw script dergelijke functionaliteit, dan kunnen advertenties met affiliate producten vanzelfsprekend ook handmatig worden toegevoegd. Zorg dan wel dat de advertenties niet verlopen, anders is het zonde van uw werk.

Tevens voegt u zeer eenvoudig banners toe aan uw affiliate marketing winkel. U kunt met deze banners bepaalde producten extra aandacht geven. U kunt de banners via de backend van het affiliate script uploaden.

U kunt met uw eigen affiliate site feeds inlezen van verschillende aanbieders. Voor elke rubriek die wordt gebruikt binnen de feeds kunt u aangeven aan welke rubriek binnen uw eigen webwinkel deze gekoppeld is. Producten die reeds zijn toegevoegd, zullen worden bijgewerkt met de juiste productinformatie. Het toevoegen van productfeeds is niet moeilijk. Kennis van websites maken is niet echt noodzakelijk. In het scherm met de systeemtaken kunt u een log zien waarin staat hoeveel producten er bij iedere feed zijn ingeladen.
Free Web Hosting