Een advertentie website goedkoop starten

Maakt u van een advertentie script gebruik, dan zal het eenvoudig te doen zijn om een eigen marktplaats te beginnen. Via een speciaal daarvoor bedoeld inlogformulier logt u in. Met uw beheeraccount past u gemakkelijk alle instellingen aan. Het artikel advertentie script bevat informatie over zulke scripts. Als u een succesvolle betaling heeft gedaan, dan krijgt u meteen toegang tot de bronbestanden van het advertentie script. Als u dat wilt dan kunt u rubrieken op uw site zo instellen dat voor advertentieplaatsing betaald moet worden.

U kunt het tarief per individuele rubriek instellen. Wanneer er een nieuwe advertentie geplaatst wordt, zal meteen het nieuwe tarief in rekening gebracht worden. Het vereist weinig kennis van de techniek.

Bij iedere advertentie worden er een aantal formulieren weergegeven. Via een reactieformulier kan een reactie bij een advertentie worden achtergelaten. De reactie naar de adverteerder zal per e-mail naar hem toe worden gestuurd. Ook kan een advertentie bij de beheerder worden gemeld. Vermoedt u oplichting, dan is het goed om de advertentie te melden. Eenvoudig zijn meerdere afbeeldingen toe te voegen aan een advertentie.
Free Web Hosting