Je bookmarks online beheren

Links naar uw website kunnen gemakkelijk worden geplaatst op startpagina’s. Een verbetering van de positie van uw website binnen de zoekresultaten van Google kan worden gerealiseerd met behulp van links. Er zijn redelijk wat websites te vinden waar u zelf een startpagina kunt maken. Maar het is ook mogelijk om uw eigen website te maken.

Naast links kunt u ook speciale blokken plaatsen, waaronder een nieuwsblok. Wilt u een script voor het beheren van een eigen startpagina website, dan kunt u Houd je favoriete sites online gemakkelijk bij eens raadplegen. Gebruikt u dat script, dan zal het eenvoudig zijn om ook backlinks op uw website te verkopen.

Geld verdienen is niet al te moeilijk met dit script. Het geld verdienen kan bijvoorbeeld met de verkoop van links. U kunt de prijs van een backlink via 1 van de beheerschermen makkelijk instellen. U kunt makkelijk een koppeling met Mollie leggen. Door middel van deze koppeling kunnen bezoekers makkelijk voor een backlink betalen. De software zal zelf de link aan de website toevoegen. Het is dus niet nodig om handmatig een backlink waarvoor is betaald, te plaatsen.

Het script kunt u eenvoudig installeren op een webhosting pakket. PHP wordt breed ondersteund. Wilt u extra functionaliteit aan het script toevoegen? Dat kan eenvoudig via de scripttaal PHP.
Free Web Hosting