Nieuwe startpagina online zetten

Een Nederlandse startpagina is prima te maken. Er bestaan veel Nederlandse startpagina websites waar dat uitstekend te doen is. Nadat u een gebruikersaccount heeft aangemaakt kunt u met uw account een nieuwe startpagina aanmaken in het beheerpaneel.

Registratie gebeurt door middel van een aanmeldformulier op de startpagina website. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. De meeste websites geven u de mogelijkheid om zelf het subdomein te bepalen. Meestal moet u ook een titel invoeren. Een eigen startpagina aanmaken vereist geen diepgaande technische kennis.

Op uw startpagina kunt u een aantal categorieën plaatsen. Vervolgens plaatst u hierin de links. Een startpagina kan ook tekst en afbeeldingen bevatten. Zo kunt u op een aantal sites reclamemateriaal plaatsen. Geld verdienen met uw startpagina wordt zo mogelijk. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel Uw Nederlandse startpagina samenstellen.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Is de betaling succesvol verlopen, dan ziet het script dit in veel gevallen. De link is dan vaak ook direct zichtbaar op de startpagina website. Er is webhosting nodig om zelf een dergelijke website op te zetten. Tevens is er een startpaginascript nodig hiervoor. Zo houdt u zelf het heft in handen. U kunt dan zelf bepalen hoeveel pagina’s u aanmaakt en hoeveel links u plaatst. U kunt dan zelf alles over de inrichting van de website zelf beslissen.
Free Web Hosting