Eigen startpagina maken met het startpagina script

Met een eigen dochterpagina op een startpagina website kunt u een aantal dingen doen. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. En een startpagina is een handig marketinginstrument ter promotie van uw eigen website. U kunt een startpagina zelfs inzetten voor het genereren van inkomsten. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Het aanmaken gebeurt vervolgens in het beheerdersgedeelte van de startpagina site. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het beginnen van uw eigen website met dochterpagina’s die uw bezoekers kunnen beheren is een andere mogelijkheid. Dit kan met een startpaginascript. Klik op Je eigen startpagina maken om meer over startpagina scripts te weten te komen. Binnen een mum van tijd heeft u zo een script op de server staan. Met goedkope webhosting heeft u vaak al voldoende om een dergelijke website op te zetten.

De meeste startpaginascripts hebben ongeveer dezelfde werking. De links op uw startpagina worden over het algemeen in een categorie geplaatst. De diverse rubrieken mogen op sommige websites ook tekst en plaatjes bevatten. Via een speciaal linksuggestieformulier kan het bezoek van uw dochterpagina een link ter beoordeling aanbieden waarna u de link eventueel kunt plaatsen.
Free Web Hosting