Realiseer professioneel een nieuwe portaal site

Het is handig om van een startpagina website gebruik te maken om te komen tot een betere vindbaarheid van uw website. De vindbaarheid van een website kunt u immers vergroten met zogeheten inbound links. Links bouwen om de vindbaarheid te vergroten wordt ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd. U beheert uw startpagina website heel gemakkelijk.

Met behulp van het beheerpaneel kunt u alle instellingen van uw website aanpassen. Het kleurschema van uw website past u via de beheerschermen makkelijk aan. Van de losse dochterpagina’s past u ook heel gemakkelijk de diverse instellingen aan. U kunt een startpagina per onderwerp aanmaken.

Hiervoor is het aanmaken van folders op de webhosting niet nodig. U kunt naast linkjes ook verschillende informatieve teksten toevoegen aan de startpagina’s.

Aan het aantal links dat aan een startpagina kan worden toegevoegd, zit geen enkele beperking. Er is geen limiet voor het aantal dochterpagina’s dat u kunt aanmaken. Er kan per startpagina een eigen titel en subdomein toegevoegd worden.

Via de links in het artikel Eigen Startpagina Maken kunt u tot de website van de ontwikkelaar van het script komen. U kunt de link op de betreffende pagina gebruiken om de website te bezoeken van de aanbieder van het script. U heeft voor een paar tientjes het script al aangeschaft.

Het zal niet noodzakelijk zijn om zelf een PHP script te laten bouwen door een ontwikkelaar. Het is meteen mogelijk om links naar uw websites te bouwen. De noodzaak om zelf een script te laten bouwen is er niet. Verder kunt u ervan uitgaan dat een ontwikkelaar geen compleet nieuw script zal kunnen voor hetzelfde bedrag.

Het is niet moeilijk voor een nieuwe beheerder om zichzelf aan te melden. Er is een registratiepagina waarmee men zich kan registreren. Een beheerder mag tijdens het aanmelden zijn gebruikersnaam en wachtwoord zelf bepalen.
Free Web Hosting