Eigen Markplaats Bouwen

Het is heel snel opgezet, zo een advertentiewebsite op het moment dat u een marktplaats CMS gebruikt. U kunt voor een paar tientjes al een marktplaats script kopen. De kosten zijn dubbel en dwars terug te verdienen.

Betaalde rubrieken gebruiken op uw marktplaats website is een mogelijkheid voor extra inkomen. Iemand die in een dergelijke rubriek een advertentie aanmaakt zal eerst een geldbedrag moeten betalen voordat de advertentie wordt getoond. Via de beheeromgeving stelt u hier de prijs van in. Verder kunt u op andere manieren geld verdienen. Dan kunt u denken aan een website of telefoonnummer bij de advertentie vermelden en daarvoor een bedrag rekenen.

Het doorvoeren van wijzigingen gaat via een beheergedeelte. Hier komt u met een speciale link terecht. Er verschijnt dan een inlogscherm waarmee u in de beheeromgeving inlogt. Meer over een marktplaats CMS is te vinden in het artikel advertentie website. Door het PHP script wordt komt een kant en klare advertentiewebsite voor u beschikbaar. Na de installatie is de website direct te gebruiken als advertentie website.

Zo is het makkelijk om een kleur of categorie op uw website aan te passen. In de beheeromgeving kunt u ook de diverse advertenties op uw website beheren. Met een speciaal formulier meldt een bezoeker zich makkelijk aan. Via een reactieformulier dat bij elke advertentie wordt getoond, kan een geïnteresseerde reageren op een advertentie.

Het draaien van PHP scripts is meestal geen probleem bij uw webhosting pakket. Standaard zl PHP vaak al aanstaan. Wat pakket betreft heeft u best veel keuze. Kies wel een pakket waar u een database mag aanmaken. Een database wordt gebruikt om de gegevens in op te slaan. Schaft u hosting aan, dan is het goed hier op te letten.
Free Web Hosting