Beheer van uw startpagina

Een aantal CMS systemen richt zich op het bouwen van een enkel type website. Een voorbeeld van een dergelijk systeem is het startpagina script. Het bouwen van een eigen startpagina website is de primaire functie van een startpagina script. Voor het maken van een reguliere website kunt u beter een ander CMS systeem gebruiken.

Het toevoegen van een nieuwe dochterpagina aan uw startpagina website is een peuleschil. De startpagina’s op uw website krijgen een eigen subdomein. Elk subdomein hoeft niet apart in de DNS server aangemaakt te worden als u gebruikmaakt van wildcard DNS. De pagina Aanmelden startpagina bevat nuttige informatie voor wanneer u graag meer zou willen weten. Vaak betaalt u niet heel veel voor een startpagina script. Een startpagina script zorgt ervoor dat u weinig over websites maken hoeft te weten om toch uw eigen startpagina website te runnen. De site is volledig aan te passen met de beheeromgeving. Een nieuw account kan door gebruikers worden aangemeld via het registratieformulier. Het beheer van de eigen startpagina’s is na het inloggen in het controlepaneel kinderspel.

Een gebruiker kan de kleuren van een startpagina naar eigen smaak wijzigen. De gebruiker kan zelf een kleurenschema instellen waarbij hij alle kleuren zelf bepaald per individuele startpagina. Zo kunnen twee rubrieken op dezelfde startpagina allebei andere kleuren gebruiken. Het is zo mogelijk om de nadruk op bepaalde rubrieken te leggen. Uit commercieel oogpunt is dat interessant.

U kunt ook geld verdienen met uw startpagina website. Bezoekers kunnen een betaalde link toevoegen aan uw website. Daarbij kan de aanmelder een dochterpagina kiezen en de gewenste rubriek. U kan heel simpel online betalingen ontvangen via een koppeling met een betaalprovider. De link wordt zonder dat er handmatig van uw kant een actie nodig is aan de website toegevoegd. Het startpagina script brengt u per e-mail op de hoogte als er een betaalde link is toegevoegd. U hoeft verder geen actie te ondernemen, want de link is al toegevoegd door het startpaginascript.
Free Web Hosting