Wilt u een eigen advertentiesite maken?

Staat het beginnen van een advertentie website op uw planning? Het beginnen en onderhouden van uw eigen marktplaats site hoeft niet veel tijd te kosten? Extra geld is vrij eenvoudig met uw eigen marktplaats site te verdienen. Verschillende extra opties zijn aan te bieden op het moment dat een advertentie aan de website wordt toegevoegd. Tevens kunt u via bannerplaatsing een winstgevende marktplaats website bouwen. Via een feed zijn ook affiliate producten in te laden die binnen een gewone advertentie kunnen worden aangeboden. De feed wordt automatisch iedere nacht opnieuw ingeladen. U ontvangt dan een commissie per verkocht product.

U kunt via het artikel eigen marktplaats een PHP script vinden waarmee gemakkelijk een advertentie website te runnen is. U kunt op de genoemde pagina een link vinden waarmee de website van de ontwikkelaar van dat script te vinden. Via die website is het script gemakkelijk aan te schaffen. Het betalen is meteen via het internet te doen. De benodigde files zijn direct van de website op te halen. De tool is in de scripttaal PHP geschreven. Een groot aantal webhosting providers staat het gebruiken van PHP scripts toe. Binnen dit PHP script zijn de beheerschermen een belangrijk onderdeel. Het is mogelijk om de kleuren en uitstraling van uw website te wijzigen zonder technische achtergrond.

Met een direct te downloaden PHP script zal het programmeerwerk al voor u zijn gedaan. Met een script dat reeds ontwikkeld is, kunt u eenvoudig beginnen aan het opbouwen van uw eigen website. Er is dus geen enkele noodzaak om te wachten met het bouwen aan uw eigen marktplaats website. Binnen korte tijd kan een eigen marktplaats website worden gerealiseerd met behulp van een script dat al is ontwikkeld.
Free Web Hosting