Het realiseren van een moderne portaalsite

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina makkelijk naar de betreffende startpagina navigeren. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Het startpaginascript is verder van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website gemakkelijk te doen zijn. Het idee is dat het script op uw webruimte wordt geïnstalleerd. Van een bezoek wordt achterhaald om welk subdomein het gaat dat wordt aangesproken. De PHP code zoekt vervolgens de corresponderende pagina inhoud en toont die aan de bezoeker. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. Is een startpagina script voor u interessant? U kunt dan eens Het ontwikkelen van uw moderne portaalsite doornemen. Direct na het kopen kunt u het startpagina script downloaden. U kunt eenvoudig een startpagina website in elkaar zetten met behulp van het startpagina script. U kunt onbeperkt dochterpagina’s aanmaken op uw eigen startpagina website. Een handleiding van het script is op de website van de aanbieder te vinden.

U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen indien u dat wilt. Met het startpagina script is het ook mogelijk om informatieve teksten aan uw startpagina’s toe te voegen. De widgets maken het mogelijk om snel een nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. U kunt rubrieken daarbij voorzien van stukjes informatieve tekst. Het is tevens geen probleem om een aantal banners aan uw startpagina website toe te voegen.
Free Web Hosting