Het realiseren van uw nieuwe startpagina website

Startpagina’s worden nog doorgaans gebruikt. Maar het is wel relevant dat u uw website bijhoudt. Maar wat vaak vergeten wordt, is frequent een update van de code uitvoeren.

Meer over een startpagina script kunt u vinden op de pagina Startpagina script. Zonder dat u zelf een script hoeft te schrijven, kunt u direct starten met het inrichten van uw eigen startpagina website. Er is geen technische achtergrond voor het gebruik van het startpaginascript nodig. Met het startpagina script kunt u aan elke dochterpagina makkelijk een eigen subdomein toekennen. Het PHP script is voorzien van de functionaliteiten voor het koppelen van het subdomein aan de juiste pagina. Het is dus niet nodig om u in de technische oplossing te verdiepen.

U heeft tevens de mogelijkheid om uw dochterpagina’s te voorzien van widgets. Zo is het aanmaken van het laatste nieuws een optie. Een RSS feed die u heeft gevonden plaatsen is tevens mogelijk. Iedereen die een eigen startpagina op uw website heeft, kan deze widgets gebruiken.

Tevens is het genereren van inkomsten met het startpaginascript gemakkelijk te doen. U kunt met het startpagina script op een eenvoudige manier links verkopen. Een bezoeker die een link wil toevoegen, mag ook kiezen waar de link geplaatst dient te worden.

Kennis van HTML is van uw kant niet nodig. Een eigen startpagina website wordt zo tevens voor mensen zonder technische achtergrond mogelijk. Op deze verstandige kunt u snel uw eigen startpagina website hebben. De ontwikkelaar heeft ervoor gezorgd dat installeren zeer makkelijk is. De stappen voor de installatie kunt u op de website van de developer inzien. De benodigde webhosting is betaalbaar aan te schaffen.
Free Web Hosting