Een Nederlandse startpagina maken

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. De aanleiding kan ook van commerciële aard zijn. Verder kunt u de wens hebben om simpelweg uw favoriete websites ergens online te plaatsen.

Stap 1 is het uitkiezen van een goede portal website waarop u de startpagina gaat aanmaken. Tevens zult u een naam moeten bedenken voor het subdomein van uw startpagina. U zult ook een goed werkend e-mailadres moeten hebben. Vaak moet u dit e-mailadres bevestigen.

U kunt pas links aan uw startpagina toevoegen, voordat u één of meer categorieën heeft aangemaakt. U kunt uw dochterpagina zo voorzien van een bepaalde structuur. Zo kan de keuze worden gemaakt om de links op onderwerp te groeperen.

Op de pagina Een mooie startpagina samenstellen vindt u meer informatie over het aanmaken van uw eigen startpagina. Via de informatie legt u een gedegen basis om straks uw eigen startpagina in elkaar te kunnen zetten. Maar u moet wel weten wat u precies moet doen.

U kunt uw eigen dochterpagina op verschillende websites kosteloos aanmaken. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Voldoet u daar niet aan, dan kan men uw startpagina op non-actief stellen.
Free Web Hosting