Een eigen startpagina online zetten

Is het bezitten van een startpagina website iets wat u graag wilt? Zelf een script ontwikkelen is mogelijk maar hoeft niet de beste optie te zijn. Met een startpaginascript is het niet nodig om zelf iets te programmeren. Het betreft een speciale vorm van CMS software. Het CMS script is aangepast omdat u geen gewone website maakt.

De installatie vindt plaats op uw webhostingpakket. Het creëren van startpagina’s in mogelijk nadat u het startpaginascript heeft geïnstalleerd. Een eigen startpagina beginnen op uw website is voor bezoekers eenvoudig te doen. U kunt op een simpele manier links verkopen met het startpaginascript. Het startpaginascript biedt op deze wijze de mogelijkheid een leuke extra inkomen op te bouwen.

Het mooie is dat dit proces geheel automatisch verloopt. Of de betaling gelukt is kan het script zelf controleren. Als het script ziet dat de betaling probleemloos is verlopen, dan wordt de link direct getoond op de website. De bedragen die moeten worden gerekend kunt u daarbij zelf instellen. Men zal doorgaans een voorpagina link als waardevoller beschouwen dan een link op een gewone dochterpagina. Hier kunt u dan ook iets meer voor vragen. Voor meer informatie verwijzen we u graag naar het artikel Eigen startpagina. Vanuit daar kunt u meer informatie vinden over scripts om uw eigen startpagina website te bouwen. Verder zult u naast een startpagina script ook een domeinnaam en webruimte moeten hebben. Wanneer u dit allemaal heeft geregeld, dan kunt u het script probleemloos installeren.

De benodigde tabellen in de database worden door het installatiescript aangemaakt. Het handmatig aanmaken van de tabellen is dus niet nodig. Dit vergemakkelijkt het installeren en gebruiksklaar maken van het script. Bezoekers hebben de mogelijkheid zich aan te melden als paginabeheerder. Hiervoor is een account aan te maken via een aanmeldformulier op uw site.
Free Web Hosting