FBME bank problemen

Voor de Federal Bank of the Middle East zijn het zware tijden. De bank is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De bank staat sinds juli 2014 onder bewind. Sommige onderdelen van het bedrijf zijn gesloten en verkoopactiviteiten zijn gestaakt. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

De bank screent haar klanten slecht en trekt hierdoor twijfelachtige klanten aan, blijkt uit een rapport van FinCEN uit juli 2014. Hierbij kan worden gedacht aan criminele organisaties. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

Steeds meer klanten willen dan ook hun spaargeld die bij FBME Bank staat opnemen. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. Daarnaast is de klantenservice niet op de hoogte van de regelgeving.

Wilt u op de hoogte blijven, dan is FBME staff reach deal on payment of wages and benefits een interessante tekst. U kunt ook lezen wat u zou kunnen doen om zo spoedig mogelijk uw geld terug te krijgen.
Free Web Hosting