Maak uw eigen startpagina

Kent u een groot aantal interessante websites, dan is het wellicht interessant eens een startpagina aan te maken waarop u een link naar deze sites plaatst. Een startpagina bestaat uit links naar interessante sites. Uw startpagina zorgt ervoor dat iemand die op zoek is naar bepaalde informatie, deze sneller kan vinden.

Nu is het fijn wanneer daar ook een zekere beloning tegenover staat. Het is mogelijk om een extra zakcentje te verdienen met uw startpagina. U kunt bepaalde producten en diensten promoten op uw pagina. U kunt affiliate links plaatsen naar producten.

Er zijn dus best wat mogelijkheden met uw startpagina. Op de pagina Uw nieuwe startpagina maken kunt u meer lezen over wat er allemaal mogelijk is met een eigen startpagina. Op de meeste startpagina websites maakt u een dochterpagina gratis aan.

Het fenomeen “startpaginascript” is ook interessant. Een startpaginascript is een stuk software om zelf een startpagina website online te plaatsen. Het mooie is dat u dan zelf de controle heeft over de website. U geeft met uw eigen website ook uw bezoekers de mogelijkheid om een startpagina aan te maken.
Free Web Hosting