Uw eigen startpagina samenstellen

U kunt hulp van een startpaginascript gebruiken als u een online overzicht van links wilt maken. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Houd er wel rekening mee dat u een startpagina ook regelmatig moet bijhouden. Verwijdering van niet werkende links is iets wat veel mensen vergeten, maar toch belangrijk is. En af en toe wat nieuwe links toevoegen is ook goed.

Op een startpagina website zijn de dochterpagina’s vaak ingedeeld naar onderwerp. Rubrieken kunnen worden ingezet om de startpagina verder op te delen in deelonderwerpen. Voor een startpagina over sport kunt u dan deelonderwerpen maken zoals balsport, atletiek, enzovoorts.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Wilt u dat niet dan kunt u ze laten verwijderen. Hiervoor betaalt u een gering bedrag. Het is niet echt nodig om ze weg te laten halen. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook informatieve tekst op uw startpagina te plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel eigen startpagina online zetten eens.

Op de andere pagina’s treft u namelijk vaak slechts links aan. Een eigen startpagina website beginnen is uiteraard ook een prima plan. U kunt dan op elke dochterpagina toevoegen wat u wilt omdat het uw eigen website is. Dit geeft u een stuk zekerheid. U weet tenslotte niet hoe lang uw startpagina blijft bestaan wanneer deze op de website van iemand anders staat.
Free Web Hosting