Jouw eigen advertentiesite starten

Zou u graag een eenvoudig aanpasbare marktplaats website willen beginnen? Met een daarvoor bestemd PHP script is dat prima mogelijk. Het script geeft adverteerders de mogelijkheid om heel eenvoudig advertenties te plaatsen. Hoeveel dagen een advertentie actief blijft op de site, kunt u zelf bepalen. Na de door u aangegeven tijd wordt de advertentie op inactief gezet. De advertenties kunnen binnen verschillende rubrieken worden ingedeeld.

Middels de pagina advertentie website kan meer informatie worden ingewonnen. Na het doornemen van de betreffende pagina weet u waar een script kan worden gekocht. U krijgt met het script de mogelijkheid om betaalbaar uw eigen advertentiewebsite in te richten. Aan de website kunt u op verschillende manieren geld verdienen.

Op uw website zullen adverteerders gemakkelijk foto’s bij hun advertentie kunnen plaatsen. U heeft de mogelijkheid om in te stellen om hoeveel afbeeldingen het maximaal gaat. Zo kunt u ook rekening houden met de beschikbare ruimte op uw hosting pakket. U kunt per rubriek de metagegevens voor de zoekmachines instellen.

Bij alle advertenties op de site wordt een formulier weergegeven waarmee men kan reageren op een advertentie. U kunt adverteerders daarbij ook de mogelijkheid geven een website URL of telefoonnummer bij een advertentie te plaatsen. Voor deze extra mogelijkheden kunt u via uw website een tarief rekenen. Het script geeft u de mogelijkheid om een koppeling met een payment provider te leggen.
Free Web Hosting