Eigen Advertentiewebsite Maken

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats uitstekend te doen. Middels dit PHP script kunt u vanuit een beheergedeelte het beheer doen. Zo kunt u middels de beheeromgeving een wijziging makkelijk aanbrengen. Een betaalde rubriek aanmaken aan de website kan zeer eenvoudig met behulp van de speciale beheeromgeving. U kunt op dezelfde manier een kleur veranderen.

Binnen een mum van tijd is de installatie van het marktplaats script voltooid. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Adverteerders kunnen objecten te koop zetten op uw marktplaats website. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen via advertentie website maken. Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Verder bevat deze pagina meer informatie over dit advertentie script. Het systeem is veilig in elkaar gezet. Ingevoerde gegevens worden gecontroleerd op geldigheid. Dit beschermt uw website tegen mensen met kwade bedoelingen. Een bezoeker op uw website ziet steeds de laatst bekeken advertenties in een blokje. De bezoeker kan zo gemakkelijk een object opnieuw bekijken. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u simpel in met behulp van het beheerpaneel. U brengt op eenvoudige slimme een wijziging aan op uw website. Via een registratieformulier kan men zich eenvoudig registreren. Een nieuwe advertentie toevoegen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Op een advertentie reageren is zeer eenvoudig. Als hij het formulier heeft ingevuld, krijgt de adverteerder een mailtje met het ingevulde bericht. Er kan vervolgens via e-mail een afspraak gemaakt worden over de verkoop van de spullen. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat daarnaast mogelijk. Dit heeft een uitstekende positie in Google tot gevolg. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.
Free Web Hosting