Maak eenvoudig een eigen portaalwebsite

Met een startpagina website kunt u snel een link catalogus in elkaar zetten. Met behulp van een script kunt u een dergelijke website snel in elkaar zetten. Een dergelijk script hoeft u niet opnieuw te laten ontwikkelen. Een reeds bestaand script gebruiken is eigenlijk zelfs aanbevolen.

U wisselt reguliere links dan af met affiliate links. Een voorpagina wordt met het script op dezelfde manier bewerkt als een reguliere pagina. Er is een beheeromgeving aan het script toegevoegd. Met deze beheeromgeving kunt u de belangrijkste wijzigingen eenvoudig doorvoeren. Staat het op uw planning om zo een script aan te schaffen, dan is het mogelijk om meer informatie te vinden op aanmelden startpagina. Er wordt een uiterst interessant script genoemd in dit artikel. U kunt dan een script aanschaffen waarmee u onbeperkt kunt doorbouwen aan uw startpagina website. Er is geen noodzaak om HTML en CSS te kunnen.

Met het script kunt u de kleurstelling per rubriek aanpassen. Op deze manier kunt u de focus naar een specifieke categorie toetrekken. Ook kunt u vaste rubrieken toevoegen aan uw website. Deze zijn dan op iedere startpagina zichtbaar. Zo een rubriek is op elke startpagina te zien. Binnen zo een categorie kan een affiliate banner getoond worden. U kunt daarmee een aanbieding weergeven waaraan u zelf ook een percentage kan verdienen.
Free Web Hosting