Je Eigen Advertentiewebsite Opzetten

Een advertentie website hoeft u zelf niet meer in PHP te maken met het advertentie script. Bezoekers kunnen zich aanmelden voor een gebruikersaccount. Advertenties kunnen worden aangemaakt met een eigen account. Met het advertentie script heeft u de optie tot het genereren van extra inkomsten. Lees tevens indien u dit wel interessant vindt.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Een eigen marktplaats beginnen is zo zeer eenvoudig. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen met behulp van uw website te koop aan te bieden. De website advertentie website staat boordevol informatie over een dergelijk script. Met een paar makkelijke handelingen is het script gebruiksklaar gemaakt.

Dit marktplaats script behandelen we daarbij in dit artikel kort. Middels een veilig inlogsysteem gemaakt in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Hackers worden zo buiten de deur gehouden. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan aanmaken is met behulp van de backend omgeving instelbaar. U brengt op eenvoudige wijze een aanpassing aan op uw website. Het aanmaken van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Men kan op spullen reageren via een speciaal hiervoor bedoeld formulier. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Men kan middels e-mail vervolgens een afspraak over de overname van het object komen. Per rubriek op de website kunnen de relevante meta tags worden ingesteld. Dit heeft een uitstekende positie in Google tot gevolg. Google legt zelf een link tussen uw site en de juiste zoekwoorden.
Free Web Hosting