Beheer Uw Eigen Advertentiesite

Een advertentie website hoeft u zelf niet meer in PHP te maken met het advertentie script. De optie om een account aan te maken bestaat voor bezoekers. Adverteerders kunnen met een eigen account advertenties aan uw marktplaats toevoegen. Extra inkomsten kunnen met het advertentie script worden gegenereerd. Ziet u dit wel zitten, lees dan snel door.

Met een paar makkelijke handelingen kunt u het marktplaats script op uw webruimte installeren. Zo heeft u in korte tijd een advertentie website die u kunt beheren. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen middels uw website te koop aan te bieden. U kunt via de pagina marktplaats PHP script meer over dit handige PHP script lezen. De installatie bestaat uit een aantal makkelijke handelingen.

We vertellen ook graag in dit artikel wat meer over dit handige advertentie script. Middels een PHP inlogsysteem is de beheeromgeving te bereiken. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Zo kan een eerder bekeken advertentie weer worden bezocht. Middels de beheeromgeving kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie makkelijk instellen. Kleuren en rubrieken op uw site kunt u simpel wijzigen. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Een nieuwe advertentie toevoegen is met een gebruikersaccount mogelijk.

Reageren is voor een bezoeker eenvoudig. Na het invullen van het formulier, verstuurt het script een e-mail met het ingevulde bericht naar de adverteerder. Hierop kan de adverteerder reageren. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat ook mogelijk. Hiermee is een goede positie in Google te realiseren. Op deze manier worden de zoekwoorden gekoppeld aan uw website bij Google.
Free Web Hosting