Een eigen startpagina website samenstellen

Zoals de naam al zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. Het startpagina script zorgt ervoor dat de aanvraag wordt verbonden aan de juiste startpagina. Zo zal de browser de correcte startpagina weergeven aan de bezoeker. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een startpagina script is niet duur. Zonder veel moeite heeft u uw eigen startpagina website gebruiksklaar. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

In feite is een startpagina script webapplicatie waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt opgevraagd. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd. Zo zal de browser de correcte startpagina weergeven aan de bezoeker. U kunt de pagina Je nieuwe portaalsite ontwikkelen doorlezen op het moment dat u wel oor naar zo een soort script heeft. Als u het script gekocht heeft, kunt u het script direct op een hostingpakket installeren. Binnen korte tijd kunt u met het startpagina script uw eigen startpagina website in elkaar zetten. Naast links kunt u tevens teksten en allerlei widgets plaatsen aan uw startpagina’s. Van de diverse opties staat op de website van de aanbieder uitgelegd hoe u ze kunt gebruiken.

Er is bij het bouwen van het startpaginascript rekening gehouden met de beveiliging van het systeem. Voor mensen met slechte bedoelingen is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Een goed beveiligd startpagina script is noodzakelijk aangezien men van buitenaf een gebruikersaccount kan registreren.
Free Web Hosting