Je eigen startpagina

Diverse sites bieden de mogelijkheid om uw eigen startpagina aan te maken. Dit is gratis. Iedere dochterpagina krijgt een eigen subdomein.

U moet zich eigenlijk een georganiseerde lijst met links voorstellen. Gerelateerde links staan doorgaans bij elkaar. Voor de onderwerpen kan men rubrieken aanmaken. De kolommen op de startpagina bestaan uit rubrieken. Wel zo fijn voor mensen die uw pagina bekijken. Ook helpt u de zoekmachines een handje met indexeren en bepalen waarover de sites gaan. Belangrijk is dat u uw zoekwoorden gebruikt op de startpagina.

Draait u zelf een startpagina script dan beheert u een gehele startpagina website. Meer informatie inwinnen kan via deze link: Je eigen startpagina bouwen. Het onderwerp is interessant omdat het ook mogelijk is om geld te verdienen met uw startpagina. U kunt uw producten promoten op uw startpagina.
U kunt affiliate links plaatsen naar producten en diensten van anderen en zo commissie verdienen. Tevens willen voldoende mensen betalen voor linkplaatsing op een dochterpagina. Dus u kunt gewoon het plaatsen van bijvoorbeeld twintig links als service aanbieden.

Door startpagina’s kunnen uw andere sites beter worden gevonden in zoekmachines. Gebruikt u een startpagina script dan zit u al helemaal goed.
Free Web Hosting