Wilt u een advertentie website runnen?

U kunt heel makkelijk een eigen advertentie website inrichten. Daarvoor is een marktplaats PHP script in te zetten. Lees snel verder wanneer u meer informatie zoekt over dergelijke software. Meer informatie is te vinden via de link in de volgende alinea.

Als u meer over een dergelijk script wilt lezen, dan kunt u Een eigen advertentiesite maken doornemen. Adverteerders kunnen zich gemakkelijk aanmelden aan de voorkant van uw advertentie website. Het script maakt automatisch een account aan voor de nieuwe adverteerder. De adverteerder kan met een eigen account advertenties aan de website toevoegen. U kunt aanvullende opties aanbieden bij de advertentieplaatsing waarmee u inkomsten kunt genereren.

Veranderingen aan uw marktplaats website kunnen heel makkelijk doorgevoerd worden met behulp van de beheeromgeving. U kunt bijvoorbeeld het overzicht van de advertenties zelf indelen. Ook zijn alle op de website gebruikte kleuren volledig aan te passen. Met het PHP script kan middels diverse payment providers betaald worden. Voor de mogelijkheden die u met uw website aanbiedt kan op deze manier eenvoudig worden betaald.

U hoeft geen HTML of CSS codes te typen wanneer u dat niet wilt. U kunt uw content invoeren als platte tekst, eventueel hier en daar de tekstgrootte wijzigen op een toegankelijke wijze. Heeft u geen kennis van de techniek, dan zal een advertentie website CMS pakket u helpen om toch een professionele advertentie website te realiseren. U kunt ook producten van anderen verkopen via uw website. Alles wat daarvoor nodig is, is het inladen van een XML feed met producten. U kunt met behulp van zo een feed producten van andere partijen aanbieden op uw site.Als u een marktplaats CMS systeem gebruikt voor het beheer van uw website, is het niet nodig om technische kennis te bezitten.
Free Web Hosting