Mijn Eigen Markplaats Runnen

Zelf een marktplaats website opzetten is met het juiste script mogelijk. Een dergelijk script wordt vaak met PHP geschreven. Marktplaats script is een andere benaming ervoor. Middels het beheerpaneel dat na de installatie beschikbaar komt, brengt u gemakkelijk een aanpassing aan op uw marktplaats website. Bij een advertentie kunnen er door de adverteerder plaatjes worden toegevoegd. U kunt simpel het maximum aantal foto’s per advertentie aanpassen. Zo kunt u op het moment dat u veel schijfruimte heeft meer foto’s toestaan dan wanneer u zuinig aan moet doen met de schijfruimte.

U kunt makkelijk de verschillende categorieën op uw marktplaats website aanpassen. U kunt de pagina eigen marktplaats bekijken wanneer een dergelijk script u wel handig lijkt. Met behulp van deze pagina is een betaalbaar marktplaats script te vinden. Hiermee is het aanpassen van een categorie of kleur kinderspel. Weet u niets van de techniek, dan is dit een ideale oplossing.

Een wijziging op uw website is binnen no time doorgevoerd. U logt in op het beheeromgeving en doet daar de gewenste wijziging. U kunt de wijziging meteen zien aan de voorkant van uw marktplaats website. Via de beheerpaneel kunt u zonder technische kennis alles aanpassen. Het is mogelijk om categorieën te gebruiken die het script voor u aanmaakt gedurende het installeren. Het is mogelijk om alle categorieën te gebruiken of u kunt ze gedeeltelijk gebruiken. Het is daarnaast mogelijk om zelf rubrieken aan te maken. Handig als u zich wilt richten op een bepaalde doelgroep. U kunt rubrieken aanmaken die specifiek bedoeld zijn voor die doelgroep. Het kan zijn dat bepaalde kleuren perfect aansluiten bij uw doelgroep. Binnen een handomdraai heeft u de kleuren van uw marktplaats website aangepast.

U kunt bepaalde rubrieken op het moment dat betaald instellen. Een nieuwe advertentie plaatsen kost dan geld. Pas wanneer er is betaald, wordt de advertentie op de website getoond. Daarbij voor de extra mogelijkheden bij een nieuwe advertentie aanmaken kunt u een prijs rekenen. Bijvoorbeeld het aanmaken van een telefoonnummer. Deze zal daarnaast pas worden weergegeven na betaling door de adverteerder.
Free Web Hosting