Een startpagina online zetten

Wat handig is voor linkbuilding, is uw eigen startpagina website. U kunt een startpagina website zien als een grote linkverzameling. De verschillende dochterpagina’s kunt u een eigen onderwerp geven. Erg handig omdat gerelateerde links op die manier bij elkaar komen te staan.

U kunt de website zo opzetten dat bezoekers ook een eigen startpagina kunnen maken. De bezoeker kan dan een registratieformulier invullen die wordt getoond op uw startpagina website. Het systeem zal dan een account aanmaken voor de gebruiker. Zodra de bezoeker is ingelogd maakt hij eenvoudig een eigen startpagina aan.

De bezoeker mag een subdomein kiezen waarmee de startpagina bereikbaar zal zijn. Daarbij is het goed om hier iets in te vullen dat het onderwerp van de startpagina beschrijft. Men spreekt ook wel van zoekwoorden. Wilt u weten hoe dit werkt, zoek dan eens op de term “zoekwoorden analyse” in Google.

Het artikel Nieuwe startpagina kunt u ook doornemen als u graag uw eigen startpagina website wilt beginnen. Het is niet heel moeilijk om uw eigen startpagina website te beginnen. Wat u verder nodig heeft is een webhostingpakket en een eigen domeinnaam. Via een installatiescript wordt de startpagina website gebruiksklaar gemaakt. Het aanmaken van nieuwe startpagina’s is direct na de installatie mogelijk. Er kunnen niet alleen links op een dochterpagina worden geplaatst, maar ook teksten en verschillende widgets. Ook zijn de kleuren per individuele startpagina instelbaar.

Een betaalprovider aan het startpaginascript koppelen is niet heel moeilijk. U kunt na het koppelen van een betaalprovider backlinks verkopen op uw startpagina website. Het startpaginascript plaatst een aangemelde link automatisch na een succesvolle betaling. Voor een homepage link een een link op een gewone dochterpagina kunt u variërende prijzen hanteren. Op deze wijze kan het hebben van een startpagina website ook nog eens zeer lucratief zijn. Op deze manier verdient u de kosten van het startpagina script weer terug. Met een eigen startpagina website bepaalt u zelf de regels.
Free Web Hosting