Hoe stop ik met blowen

Van blowen kom je tot rust, beweren cannabisgebruikers. Belangrijk is alleen wel om de gevaren van blowen te kennen. Zo is iedere dag blowen niet goed voor u. Raak minimaal 2 dagen per week geen joint aan.

Naast dat blowen leuk kan zijn zit er ook een gevaar aan. Zo kunt u vrij eenvoudig verslaafd aan wiet raken. Zo kan het zijn dat u het doet om te vluchten uit de realiteit. Dan kan men ook al snel dagelijks wiet gaan roken.

Wiet en hasj worden in de coffeeshop steeds duurder. Zo is blowen voor veel mensen een flinke kostenpost geworden. Iedere dag blowen kost per maand zo'n 300 euro. Reken maar uit hoeveel dat op jaarbasis is. Heeft u dit soort bedragen over voor een verslaving?

Men moet soms geblowd hebben om in slaap te kunnen komen. Die persoon is verslaafd aan wiet, dat is duidelijk. Die persoon zou eigenlijk moeten stoppen met blowen. Meer informatie over stoppen met blowen is in Stoppen met blowen bijwerkingen te vinden.

Ook tabak komt meestal in ons lichaam wanneer we blowen. En tabak bevat wel drieduizend giftige stoffen. Het risico op allerlei aandoeningen is dus extra groot.
Free Web Hosting