Realiseer gemakkelijk een eigen portaalwebsite

Het beginnen van een linkportaal is niet ingewikkeld. De juiste hulpmiddelen gebruiken is daarbij van belang. Het is raadzaam om gebruik te maken van een PHP script voor het bouwen van uw startpagina website. De functies die u nodig zult hebben, zitten al in het script.

Een startpagina website kan tevens vrij eenvoudig worden ingezet voor affiliate marketing. Als u de beschikking over het juiste PHP script heeft, dan is het kinderspel. Het toevoegen van affiliate links is niet veel anders dan het toevoegen van reguliere links.

Zou u er graag meer over weten? Bekijk de pagina Eigen startpagina samenstellen dan eens. Er wordt vanuit dat artikel gelinkt naar een modern PHP script voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Het script kunt u kopen op de website van de ontwikkelaar. Het script is direct te downloaden nadat u betaald heeft. Bent u benieuwd geworden, dan is het zeker raadzaam de link te volgen.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. Wanneer u uw nieuwe website voor het eerst bezoekt, zal het installatiescript worden aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Verder vult u de gegevens voor de databaseverbinding in tijdens het uitvoeren van dit script. De content van uw site wordt in deze database opgeslagen.

U heeft de mogelijkheid om per dochterpagina de belangrijkste zoekwoorden op te geven. In de regel zal er per thema een afzonderlijke startpagina op de website worden samengesteld. Links die u op de website plaatst zullen dan ook echt over een soortgelijk onderwerp gaan. Dit komt de positie in de zoekresultaten van Google ten goede.

Klik op de bovenstaande link om meer informatie over het script te krijgen. Ook kunt u natuurlijk zelf een script bouwen. Dit kan echter tijdsintensief zijn. En u dient dan net de juiste kennis te hebben. Het meeste werk is al voor u gedaan met een kant en klaar script.
Free Web Hosting