Jouw Eigen Advertentie Website

Via een marktplaats script kunt u eenvoudig een eigen marktplaats beginnen. Middels dit PHP script kunt u vanuit een beheergedeelte het beheer doen. Met behulp van het beheerpaneel kunt u gemakkelijk wijzigingen doorvoeren. Een betaalde categorie plaatsen is via de beheerpaneel vrij gemakkelijk te doen. Een kleur op uw website kunt u via dezelfde beheeromgeving wijzigen.

Het script is in no time geïnstalleerd op uw webhosting pakket. U kunt zo simpel een eigen marktplaats beginnen. Hierop kunnen adverteerders hun spullen simpel te koop aanbieden. Via het artikel kunt u meer informatie over dit script krijgen. De installatie bestaat uit een aantal simpele handelingen.

Dit marktplaats script behandelen we daarbij in dit artikel kort. Via een PHP inlogsysteem is de beheergedeelte te bereiken. Gegevens die de bezoeker invoert worden gevalideerd, dus nagegaan of ze wel het juiste formaat hebben. De kans dat een hack aanval succesvol is, is zo een stuk minder. De bezoeker krijgt in beeld een blokje met de laatst bekeken objecten. Een advertentie kan zo eenvoudig worden teruggezocht. Het aantal foto’s dat een adverteerder kan aanmaken is via de backend omgeving instelbaar. U kunt makkelijk iets veranderen aan het uiterlijk van uw website. De bezoeker kan een registratieformulier invullen om een nieuwe gebruiker te registreren. Met een eigen account is een advertentie plaatsen mogelijk.

Men kan op spullen reageren via een bijzonder hiervoor bedoeld formulier. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Hierop kan de adverteerder reageren. Wilt u gebruikmaken van de mogelijk om zoekwoorden per pagina in te stellen, dan is dat daarbij mogelijk. Dit heeft een uitstekende positie in Google tot gevolg. De zoekmachine weet zo namelijk welke gegevens van belang zijn voor de plaatsing van uw website in de zoekresultaten.
Free Web Hosting