Makkelijk een nieuwe startpagina site samenstellen

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. Na de betaling wordt de backlink direct op de website weergegeven. Het is verder mogelijk om de websitebeheerder een retourlink te laten betalen.

Maakt u gebruik van startpagina websites, dan kunt u daarmee een betere positionering realiseren. Daarbij is het mogelijk om meerdere startpagina’s toe te voegen aan uw website. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Er is een groot aantal Nederlandstalige sites waarop u zonder extra kosten een eigen startpagina mag samenstellen.

De site aanpassen kan heel makkelijk met de beheeromgeving die is bijgevoegd. De kleuren van de site zijn heel gemakkelijk te wijzigen met het beheerpaneel. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op eigen startpagina.

Bent u in het bezit van een startpagina website, dan kunt u gemakkelijk backlinks verkopen aan website eigenaren. De link zal meteen toegevoegd worden aan de website na een succesvolle betaling. Ook kan de website eigenaar betalen met een retourlink.

Het is niet zo moeilijk om het script te installeren. Tijdens de installatie heeft u zelf de mogelijkheid om een username en een password in te vullen welke u later weer kunt gebruiken om de site te beheren. U kan een betere waardering verkrijgen wanneer u gebruikmaakt van startpagina websites. Een startpagina website wordt in verschillende dochterpagina’s ingedeeld. Verschillende rubrieken zijn aan een startpagina toe te voegen. Daarbij bevat elke rubriek links omtrent een deelthema. Op verschillende Nederlandstalige sites kunt u kosteloos een eigen startpagina samenstellen.
Free Web Hosting