Een uitgebreide portaalwebsite bouwen

Langs verschillende wegen is extra geld te verdienen met behulp van een eigen startpagina website. Het verkopen van linkjes is bijvoorbeeld een mogelijkheid die met een startpagina website prima te doen is. Zodra er is betaald, wordt de link door het script toegevoegd zonder uw tussenkomst. Op deze wijze is een passief inkomen te realiseren. Vooral wanneer er economisch onzekere tijden zijn, is een extra appeltje voor de dorst interessant.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Het aantal kolommen kan per afzonderlijke startpagina verschillen. De categorieën van uw pagina kunnen binnen deze kolommen geplaatst worden. Naast links kunt u ook verschillende soorten widgets toevoegen aan een categorie.

Wilt u over een dergelijk script meer lezen, dan is Een uitgebreide startpagina website beheren een aanrader. U kunt de links in het artikel gebruiken om naar de pagina met productinformatie rondom het script te navigeren. Met de aanschaf heeft u direct een multi domein licentie in huis. Betalen kan gemakkelijk via de website van de aanbieder van het script. U zult zien dat daarbij op verschillende manieren kan worden betaald. U kunt straks zelf dezelfde betaalwijzen aanbieden.

Aanmelding als beheerder van een eigen startpagina gaat op uw website erg eenvoudig. Zodra het formulier is ingevuld, wordt er een nieuw account aangemaakt. Voor het aanmaken van een eigen startpagina kan men dit account gebruiken. Ook kunnen met dit account veranderingen worden doorgevoerd aan de eigen startpagina. Wilt u een banner plaatsen? Dat is gemakkelijk te doen. Dat is eenvoudig via de beheeromgeving te realiseren. Binnen een banner groep kunt u meerdere banners plaatsen. De banners zullen vervolgens automatisch worden geroteerd.
Free Web Hosting