Linkpagina beheer

Wellicht bent u van plan wat actiever te worden online. Een eigen startpagina kan u helpen voor meer online zichtbaarheid. Een complete website met dochterpagina’s die naar uw eigen website linken, is ook een goed idee. Een combinatie van beide opties is een derde mogelijkheid. Een eigen startpagina kan op een aantal startpagina websites gratis worden samengesteld.

U weet dan echter niet hoelang uw pagina blijft bestaan. De beheerder kan uw startpagina zomaar verwijderen zonder opgaaf van een reden. Er geldt vaak een minimumeis voor het aantal links op de pagina. Op een bepaalde datum kan men controleren of uw pagina voldoet aan de minimumeis. Is dat niet het geval, dan wordt uw pagina verwijderd.

Wilt u er meer over lezen, dan verwijzen we u graag naar het artikel Uw nieuwe startpagina online zetten. U vindt er allerlei tips. Online is onderscheidend zijn van groot belang. Het is de bedoeling dat de focus van de bezoeker naar uw pagina gaat. Interessanter maken van de startpagina kan met het toevoegen van informatieve teksten en videomateriaal.

Zelf een startpagina website maken is een andere mogelijkheid. Letterlijk alles aan de website kunt u dan eenvoudig aanpassen. Er kan dan geen dochterpagina door iemand anders worden verwijderd. U wilt niet altijd zo veel mogelijk links op uw pagina. Soms wilt u juist weinig links en veel tekst erop. Aan een voorwaarde om minimaal 20 links toe te voegen, kan dan niet worden voldaan. De indeling bepaalt u helemaal zelf wanneer u een eigen website met dochterpagina’s heeft.
Free Web Hosting