Een uitgebreide portaalwebsite maken

Aan deze dochterpagina’s kunt u rubrieken toevoegen. U kunt binnen de rubrieken links plaatsen. U kunt ook widgets plaatsen op een startpagina.

Voor een dergelijke website zult u PHP code nodig hebben. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. Via startpaginascript is eenvoudig te navigeren naar de website van de aanbieder van een dergelijk script. Via de website van de aanbieder schaft u eenvoudig een dergelijk script aan. Het script wordt geleverd met een allesomvattende beheeromgeving.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. Er kan per onderwerp een startpagina aangemaakt worden. Zo kunnen ook relevante links op iedere dochterpagina worden geplaatst.

U kunt verder verschillende widgets plaatsen op de dochterpagina’s van uw website. Verder is het mogelijk om het laatste nieuws te tonen op een startpagina. Wat u verder kunt doen is widgets aan een dochterpagina toevoegen. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. Het is uiterst eenvoudig om inkomsten te genereren met de verkoop van links. U kunt verder banners plaatsen op verschillende posities op de website.

Met een meegeleverde job kunnen dode links gecontroleerd worden. Daarbij ontvangt u iedere dag een e-mail waarmee dode links gecontroleerd kunnen worden. Op deze manier bent u snel op de hoogte over de links die niet meer werken op uw startpagina website. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Nieuwe beheerders van dochterpagina’s kunnen heel eenvoudig zich registreren op de website.
Free Web Hosting