Portaalsite ontwikkelen informatie

Op een startpagina dochter kunt u niet alleen maar links plaatsen. Ze geven bovendien de optie om ander soort componenten te plaatsen. Bent u in het bezit van een startpaginascript, dan kunt u zelfs een eigen startpagina website runnen. Als u daarin interesse heeft, kunt u Startpagina script eens doornemen. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.


Het genereren van inkomsten online is goed te doen met een startpaginascript. Het startpaginascript bevat functies die u helpen bij het verkopen van backlinks op uw startpagina website. De prijs die men voor een backlink moet betalen kunt u enorm gemakkelijk in het beheerpaneel instellen. Met behulp van de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Daarnaast eventuele custom code voor banners kunt u simpel invoeren. Het zal u verbazen hoe eenvoudig u dat regelt.

Verricht u linkbuilding werkzaamheden, dan zijn startpagina’s enorm handig. Een startpagina website bestaat uit verschillende dochterpagina’s. Er is per afzonderlijke dochterpagina een subdomein te koppelen. Men kan opgeven welke subdomein men graag gekoppeld heeft aan zijn startpagina. U kunt op deze verstandige de dochterpagina’s opbouwen rondom een bepaald zoekwoord. Er kan bovendien nog een aparte tekst worden gecreëerd binnen iedere rubriek op een dochterpagina.

Eerder las u het alvast in dit artikel. Naast links kunt u daarnaast allerlei andere componenten plaatsen. Zo is het aanmaken van een nieuwsblok een mogelijkheid. Een andere optie is een weerkaartje toevoegen. Het is zo geplaatst met het startpaginascript. Zonder dat u kennis van websites bouwen nodig heeft. Een kleur is heel makkelijk aangepast.
Free Web Hosting