Een eigen startpagina maken

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

Het is de bedoeling dat u rubrieken aanmaakt op uw linkpagina. De links op uw pagina worden binnen deze rubrieken aangemaakt. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

U kunt startpagina’s inzetten om de zichtbaarheid van uw eigen website te vergroten. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Of u toont advertenties van Google Adsense op uw dochterpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Via het artikel kunt u meer er over lezen. Over het onderwerp startpagina staan meer teksten op die site.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Vaak heeft dit ook meer waarde voor de zoekmachines dan 2 websites die direct naar elkaar linken.
Free Web Hosting