Nieuwe startpagina

Er is niet veel verstand van websites bouwen nodig om een startpagina dochter te maken. Er bestaan veel Nederlandse startpagina websites waar dat uitstekend te doen is. Heeft u een gebruikersaccount aangemaakt op een startpagina website, dan kunt u inloggen en een nieuwe pagina registreren.

Het aanmaken van een gebruikersaccount gebeurt via een aanmeldformulier op de betreffende website. Na het aanmaken van het account kunt u simpel een nieuwe startpagina op de website toevoegen. U mag zelf het subdomein kiezen waar de startpagina komt te staan. Dit kiest u bij het aanmaken van de startpagina. In de regel zal er ook om een titel worden gevraagd voor uw nieuwe startpagina. Er is geen speciale vereist voor het aanmaken van een nieuwe startpagina.

Een startpagina bestaat uit rubrieken. Deze dient u eerst te plaatsen. De links worden hierin geplaatst. Soms kunt u ook afbeeldingen en video’s weergeven op uw startpagina. Commerciële links zijn ook toegestaan in een aantal gevallen. Een inkomen genereren met uw dochterpagina wordt zo mogelijk. Meer mogelijkheden over startpagina’s vindt u in het artikel Nederlandse startpagina bouwen.

Sommige startpaginascripts bieden de mogelijkheid om betaalde links te verkopen via uw website. Zodra er is betaald kan het script dit vaak zien. De link wordt automatisch op de website geplaatst. Wilt u dit ook, dan heeft u eigen webhosting nodig. Tevens is er een startpaginascript nodig hiervoor. Zo houdt u zelf het heft in handen. U hoeft dan ook niet te voldoen aan voorwaarden, waar bij andere websites soms wel sprake van is. U mag dan zelf alles beslissen over uw website.
Free Web Hosting